Jari Hautala

Jari HautalaFinnishEnglishSwedish

Yrittäjä, LKV, KiAT, kaupanvahvistaja

0400 927 076

jari.hautala@remax.fi

Aina iloinen ja erittäin ammattitaitoinen välittäjäsi valmiina palvelemaan sinua kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa. Pitkä rakennus- ja remonttialan kokemus työntekijänä ja yrittäjänä. Ota yhteyttä!


Välittäjästä sanottua

Olin kokonaisuutena oikein tyytyväinen välittäjän toimintaan.
8
Hän piti meidät hyvin ajantasalla koko ajan. Tiesimme tarkasti missä menemme ja mitä seuraavaksi tapahtuu. Hän oli välittömästi lämmin ja vastaanottavainen. Tuntui todella siltä, että meitä palvellaan. Hän piti lupauksen kaikista asioista ja oli aina ajallaan.
10
HUIPPUVÄLITTÄJÄ, TÄSMÄLLINEN JA ASIANSA TUNTEVA
10
Asiat sujuivat niin kuin oli sovittu. Jos myöhästymistä oli, siitä ilmoitettiin meille etukäteen. Vaikutelma asunnon esittelyssä, kaupan valmistelussa ja kaupanteossa oli myönteinen.
9
Rehellistä asunnon välittämistä! Ei mitään huonoa sanottavaa
10
Olin jo etukäteen kuullut positiivista palautetta välittäjästä, ja en joutunut pettymään.
10
Alueen paras välittäjä. Ammattitaitoinen, aktiivinen, positiivinen, luotettava.
Vasil ZizanMyyjä
10
Jari Hautalaa ei turhaan sanota parhaaksi myyjäksi.
Juha PajulaOstaja
10
Ensivaikutelma oli hyvä ja rento, välittäjän kanssa oli helppoa tehdä yhteistyötä ja hän oli hyvin ammattitaitoinen. Miellyttävä persoona, tunnelma ei koskaan ollut liian jäykkä ja kaikki asiat sanottiin suoraan. Aikataulut pitivät ja hän vastasi aina nopeasti yhteydenottoihin. Asuntokaupasta jäi hyvä kokonaiskuva, välittäjä hoiti kaiken ammattitaidolla.
8
Välittäjä oli oikein positiivinen ja ammatti taitoinen ihminen. Jatkossakin jos tarvitsee myydä asuntoa niin olen yhteydessä remaxiin. Kaupat onnistui nopeasti.
10
Välittäjä oli rento ja kertoi asiat talosta kuten parhaan kykynsä mukaan pystyi. Epäselvät asiat selvitti myöhemmin.
9
Välittäjä teki tosissaan töitä asunnon myynnin eteen ja siksi myynti tapahtuikin nopealla aikataululla. Plussana voin sanoa, että välittäjä piti minut koko ajan ajantasalla.
Eija KaukorantaMyyjä
10
Välittäjä asiantunteva, suoraa puhetta arvostava ja mielipiteet huomioiva, etsi myytävien joukosta muutamia vaihtoehtoja joista yhden sitten ostinkin. Kokemus täysi kymppi, ei mitään moitittavaa!
Jonne HakkarainenOstaja
10
Koko asuntokauppa sujui mallikkaasti eikä ongelmia tullut. Välittäjä osasi asiansa ja olin tyytyväinen palveluun. Palvelu oli suoraa ja jämäkää, juuri sellaista kun pitääkin.
Juho Niemi-KorpiOstaja
9
Välittäjä oli hyvin ystävällinen ja toimi asiakaslähtöisesti. Aikataulut pitivät lähes niinkin sovittiin. Kokonaiskuva asiallinen, voisin suositella välittäjää kenelle vain.
9
Asuntonäytön sopiminen onnistui sujuvasti. Näytössä välittäjä esitteli tarpeeksi mutta antoi myös omaa tilaa. Osasi vastata kysymyksiin ja oli avulias. Kommunikointi oli riittävää ja tapahtui pääosin nopeasti. Kuitenkin silloin kun on vapaapäivä tiedossa, ei kannata luvata papereita seuraavaksi päiväksi.
8
jarin kanssa asiointi sujui nopeasti ja hyvin olen todella tyytyväinen ensikertalainen
10
Erittäin hyvä kokonaiskuva jäi asunnon myymisestä. Olin luottavainen myyntisopimuksen tekemisen jälkeen, että asunto menee kaupaksi.
10
Asunto on myyty kolmessa päivässä joten ei voi olla muuta kuin erittäin tyytyväinen!
10
Jari on erittäin hyvä ja ammattitaitoinen välittäjä. Kaikki sujui juuri niin kuin sovittiin, oikeastaan paljon paremmin asioita ei voisi hoitaa. Täyden kympin arvoista työskentelyä.
10
Kaikki sujui juuri niin kuin pitääkin. Välittäjä hoiti hommansa ammattitaidolla ja otti selvää arvelluttavista asioista.
10
Ensivaikutelma oli luotettava,asiallinen,ja ystävällinen sekä asiansa osaava. Koko prosessin ajan vaikutelma pysyi luotettavana. Aikataulut piti,mitä sovittiin asiat hoitui. Ei ollut ongelmia. Asuntokaupasta jäi erittäin hyvä kokonaisuus.Siinä välittäjä tekee työtään sydänmellään ihmisläheisesti ja ammattitaisesti. Eli "mies oikealla paikalla."
Ritva Anneli SerkosalmiMyyjä
10
Ensivaikutelma positiivinen ja vaikutelma säilyi samanlaisena koko ajan.Yhteydenpito välittäjän kanssa erittäin sujuvaa ja asiat hoituivat nopeasti. Ensiasunnon ostajina saimme paljon arvokkaita neuvoja välittäjältä mm. kuntotarkastukseen ja kaupantekoon liittyen. Olemme kaikin puolin tyytyväisiä.
Iida MattilaOstaja
9
Yhteistyö sujui hyvin. Käyttäisin kyseistä välittäjää seuraavassakin asuntokaupassa.
Satu Maarit ElomaaMyyjä
9
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja selvitti pyydetyt asiat nopeasti.
9
Kiitos kaikki sujui hyvin ja Jari oli ammattitaitoinen. Teki sellaista joka olisi kuulunut minullekkin asunnon myyntiin ja kuntoon liittyvissa asioissa. Perehtyi kohteeseen hyvin ja ostimme asunnon myös Jarin kautta jossa Jari oli aktiivinen selvittämään asioita.
Kimmo LämsäMyyjä
10
Kaikki meni kuin unelma. Loistavaa toimintaa välittäjältä.
10
Kaikki meni ihan hyvin.
Vesa RossiOstaja
10
kaikki sujui hyvin ja välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen!
10
Rento,reipas ja asiallinen.
10
Välittäjästä tuli heti alkuun hyvä ja asiansa osaava kuva. Se mikä oli myös positiivista, niin välittäjä jaksoi luoda uskoa vaikka itse alkoi olla toivoton. Asiat sujuivat kuten pitikin ja vastaukset tulivat nopeasti. Kaiken kaikkiaan homma toimi.
9
Sujui hienosti. Tunsimme välittäjän jo ennalta.
10
Kaikki sujuu jo alusta tosi hyvin, ollaan tosi onnellisia että Jari auta meille noin paljon ja myös tulevaisuudessa, kuin ollaan eka asunto ostamassa.
10
Pysyttiin sovitussa ja välittäjä oli IHANA ja välitön, jos kaikki välittäjät olisivat samanlaisia ei olisi yhtään myymättä jääneita kohteita!!!
10
Positiivinen miellyttävä henkilö. Vastasi todellisuutta.kaikki sujui ongelmitta. Hyvä mieli jäi kaikki ok.
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste