SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'margit.ryynanen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Margit Ryynänen

Margit RyynänenFinnishEnglish

Osakas, Myyntineuvottelija

050 555 6409

margit.ryynanen@remax.fi

Olen Margit, palveluksessasi! Olen iloinen, elämänmyönteinen ja luotettava asuntomyyjä. Minulla on monipuolinen ja pitkäaikainen kokemus asiakaspalvelusta rahoitusalalta sekä yrittäjyydestä. Autan Sinua mielelläni kaikissa asuntosi myyntiin tai ostoon liittyvissä asioissa. Tehdään yhdessä elämäsi kaupat!

Minuun saat yhteyttä soittamalla n:roon 050 555 6409 tai lähettämällä sähköpostia margit.ryynanen@remax.fi


Välittäjästä sanottua

Vastasi aina puheluihin ja selvitti asiat!!
Hannu SulonenOstaja
10
Arja Juutinen aloitti väliitää tuota asuntoa ensin, Hän meni koulutukseen, sen jälkeen Margit Ryynänen toimi välittäjänä. Kumpaankin välittäjään olimme tyytyväisiä. Ainoastaan tuo hinta kun tippui niin paljon arvioidusta, että se jäi harmittamaan.
8
Asuntokaupasta jäi hyvä kokonaiskuva
9
Kaikki meni hyvin ja sovitusti alusta saakka.
Milja SuonioOstaja
10
Tuli tunne, että meistä välitetään
Tomi OinonenOstaja
10
Välittäjä toimi kiitettävästi huolimatta siitä, että kauppoja ei syntynyt.
Eeva Annikki RovioMyyjä
9
Välittäjäni oli suurimman osan aikaa Ari Pirilä. Hän oli miellyttävä ja osasi hommansa aika hyvin. Ihan olen tyytyväinen asuntokaupastamme, vaikka emme saaneetkaan ihan toivottua hintaa mitä lähdimme tavoittelemaan.
8
Hienoa ja joustavaa toimintaa kaikinpuolin.
10
Loistava välittäjä, kaikin puolin ammattitaitoinen ja ystävällinen. Ainoa mikä sai tiputtamaan pisteitä oli välittäjän loppumetreillä uusille potentiaalisislle ostajille kertoma edellisten erittäin alhainen tarjouspyyntö kohteesta, jota en itse hyväksynyt. Tarjouspyynnön tehneet olivat joutuneet vetäytymään, kun eivät saaneetkaan lainaa pankista. Tottakai uudet ostajat tarttuivat tähän ja tekivät saman hävyttömän alhaisen tarjouksen 210.000 euroa 230m2 talosta + 2 auton autotallista. Varmasti alueen halvin ikinä myyty talo suhteessa neliöihin. Mutta minulla ei ollut enää mahdollisuuksia pitkittää myyntiä. Olen itse ollut myyntialalla pitkään, eikä kaupan myyntihintaan saa koskaan vaikuttaa negatiivisesti, ainakaan kertomalla edellisen ostajan pilkkahinnan ja että ovat vetäytyneet kaupasta.
Sadia BaitwanyeleMyyjä
9
Välittäjä ja asunnon myyjä vaikuttivat olevan tuttuja keskenään, mikä ei kuitenkaan heti tullut ilmi. Välittäjä toimi kuitenkin puolueettomasti ja järjesti sujuvasti kosteusmittaajan asuntoon.
8
Margit antoi alusta pitäen hyvin asiantuntevan sekä ystävällisen vaikutelman joka vastasi koko myyntitapahtumien ajan todellisuutta. Aikataulut etenivät nopeasti eikä sovittujen aikataulujen kanssa ollut ongelmia. Yhteistyö oli kerrassaan hienoa ja joustavaa!! Kokonaiskuvaksi muodostui hyvin ja asiantuntevasti suoritettu asuntokauppa! Margitilla on sydän mukana työssään, voisitte palkita häntä erinomaisena RE/MAXin edustajana!!!
Pirjo LunkkaMyyjä
10
Voimme vilpittömästi suositella RE/MAXia kaikille. Tunnelma asiakkuuden alusta alkaen oli leppoisa, ja kaikkiin kysymyksiimme vastattiinn selkeästi ja asiantuntevasti. Yhteydenpito toimi myös ulkomaanmatkamme ajan kivasti. Ja ennen kaikkea: kaupat syntyivät kohtuullisessa ajassa
Johanna NiemiMyyjä
9
Minun asuntoani välitti ensin Remaxin kautta toinen välittäjä, jonka aikana asiat eivät sujuneet laisinkaan, alusta asti oli pahoja ongelmia yhteistyössä sopimuksen kirjoittamisen jälkeen. Tapasin sitten Margitin toisen asunnon asuntoesittelyssä ja meillä synkkasi heti loistavasti! Margit oli välittävä ja helposti lähestyttävä. Vanhan välittäjäni kanssa sopimus loppui ja sovimme uudesta sopimuksesta Margitin kanssa. Margit hoiti asiat alusta loppuun, niin kuin oli sovittu. Hänen pitkän lomansa ajaksi hän hoiti asiat myös niin, että hänen kollegansa Tuija hoiti välittämistä eikä näin ollen myynnissä tapahtunut katkoa loman vuoksi. Myös Tuija oli erittäin ammattitaitoinen välittäjä. Lopulta asunto meni kaupaksi ja kaupat saatiin lopulta tehtyä ja Margit teki sen minkä oli luvannut alussa, myydä minun asuntoni!
10
Ensimmäisenä välittäjällä oli kiire kirjoittamaan tarjousta. Saattaa olla,että joku ostaja ehdokas pitää tämmöisestä heti asiaan menettelystä. Toiseksi välittäjä ei tiennyt/muistanut, mitä kaikkea irtaimistoa kuuluu kauppaan. Jäi vähän semmoinen tunne, että välittäjällä oli kiire päästä paketista äkkiä eroon. Olihan asunto ollut myynnissä jo noin 5 kk. Mielestäni olisi parantamisen varaa. Muuten Margit hoiti asiat ihan OK.
Mika MännikköOstaja
7
Todealla asiantuntevaa ja tehokasta toimintaa. Asuntomme oli ollut neljä kuukautta myynnissä toisessa välitystoimistossa, eikä mitään tapahtunut myynnin suhteen. Remaxin Magit myi asuntomme jo ennen ensimmäistä julkista esittelyä. HInnasta jouduimme tosin tinkimään, mutta olimme siihen valmiita elämäntilanteemme vuoksi. Saimme silti meitä tyydyttävän hinnan kodistamme.
10
Vaikka myyntiaika ja asiakassuhteemme oli lyhyehkö, ennätimme tehdä Margitin kanssa yhteistyötä paljon. Kaikki sujui hienosti ja olimme erittäin tyytyväisiä valitessamme hänet välittäjäksemme.
10
Kaikki toimi kiitettävästi. Välittäjämme myi asuntomme siinä ajassa minkä toimeksianto hetkellä arvio. Loistavaa aktiivisuutta myynnissä ja meidän uuden kohteen etsimisessä. Rautainen ammattilainen (ihmisläheinen), voimme suositella kaikille. RE/MAXille ja Ryynäselle kiitokset hienosta työstä!
10
Erittäin hyvin toiminut prosessi kaikenkaikkiaan. Välittäjä löysi ratkaisun joka palveli kaikkia osapuolia.
9
Oleme usean vuoden ajan yrittäneet myydä kohdetta ja nyt löytyi erinomainen välittäjä, joka kohteen myi nopeasti ja ammattitaitoisesti. Suurkiitos Margitille. Niin myyjille kuin ostajille jäi erittäin positiivinen kuva.
10
Margit hoiti kaikki kiinteistökauppaan liittyvät asiat todella ystävällisesti ja ammattitaitoisesti. Hän on lämmin, asiantunteva ja helposti lähestyttävä. Tulen suosittelemaan häntä eteenpäin hyvin mielelläni.
10
Kyllä välittäjä hoiti asiaa hyvin. Kuitenkin, kun tässä oli kaksi välittäjää hoitamassa asioita, jäi epäselväksi, meneekö tieto ostajakandidaatille.
8
Hyvin toimi
9
Toiminta oli kiitettävän asiallista ja jämäkkää ja todella nopeaa
Jouni SiltaloppiMyyjä
9
Iso kiitos välittäjälle...homma toimi hyvin ja yhteyden pito oli loistavaa.
Harri RuotsalainenOstaja
10
Aikataulu venyi alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta se ei ollut Margitin vika. Ei vain löytynyt aikaisemmin nyt jo entisen kotimme tarvitsevaa perhettä. Yleiskuva toimeksiantomme hoidosta oli hyvä
Tapio KiviniemiMyyjä
10
Kaikki toimi hienosti . Erittäin hyvä kokonaiskuva , voin suositella muillekkin.
Jari JuhalaMyyjä
10
Kaikki sujui mielestäni melko mutkattomasti. Olin kuitenkin ensi asunnon ostaja, joten kuviot ei ollut niin hyvin tiedossa. Sain kuitenkin välittäjältä vastauksen kaikkiin minua askarruttaneisiin asioihin. Minulle jäi välittäjästä luotettava kuva.
9
Margit Ryynänen oli hyvin luotettavan oloinen koko prosessin aikana ja piti hyvin meihin yhteyttä. Kokonaiskuva jäi erittäin hyväksi, koska kauppa saatiin niin pian tehtyä ja kaikki sujui hyvin.
10
Kaikkihan meni hyvin nopeasti, tehtiin heti ensinäytöllä tarjous, joka hyväksyttiin. Ei näinollen kerinnyt kovin paljoa tutustua välittäjään. Tämä siis ehdottomasti positiivinen asia. Kaikenkaikkiaan kaupanteko meni ilman kommelluksia. Hyvä kuva jäi!
Akseli Tuomas TornbergOstaja
9
Heti alussa välittäjästä jäi hyvä kuva. Kaupat meinasivat mennä mönkään puuttuneiden asiakirjojen takia (ei ollut välittäjän syy), mutta sekin hoitui sitten. Kauppojen jälkeen kuitenkin tuli hieman ongelmia kaupankohteen kanssa ja yritin välittäjältä kysellä asiasta (onhan välittäjäkin jonkinlaisessa vastuussa "ongelmista"), välittäjä ei ottanut minkäänlaista vastuuta tai yrittänyt edes auttaa asian hoitamisessa. Se jäi kyllä harmittamaan. Loppujen lopuksi kaikki meni kuitenkin hyvin.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste