Minna Berglund

Minna BerglundFinnishEnglish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

046 528 5345

minna.berglund@remax.fi

Hei ! Olen Minna, iloinen, huumorintajuinen ja pirteä myynnin ammattilainen aina valmiina hoitamaan asuntosi myyntiasiat kuntoon.

Oli asuntosi sitten pieni tai suuri; kiinteistö, tontti tai asunto-osake, kaikki ovat minulle yhtä tärkeitä hoitaa.

Ota rohkeasti puhelin käteesi ja soita minulle. Yhdessä olemme enemmän!


Välittäjästä sanottua

Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen ja innostunut asunnon myymisestä. Kaupat saatiin tehtyä nopeasti.
10
Todella nopeaa reagointia välittäjältä, viesteihin vastattiin nopeasti ja asiat selvitettiin. Aikatauluissa sovittiin.
10
Kaikki meni todella hyvin. Kohde oli tosin helppo myydä, keskustan yksiö hyväkuntoinen. Olimme erittäin tyytyväisiä
10
Loistava kaikkinensa
Satu PasonenMyyjä
10
Kaikki sujui mainiosti. Aikataulussa pysyttiin ja kaikkiin kysymyksiini sain vastauksen. Ainoa pikku unohdus, kauppakirjaa en saanut etukäteen, näin vasta kaupantekotilaisuudessa, unohtui lähettää. Kiitettävää työskentelyä :)
Pirjo KoskinenOstaja
9
Kaikki järjestyi joustavasti ja nopeasti. Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua.
Taina MunukkaOstaja
10
välittäjä oli realistinen ja tavoitteellinen.
Timo KokkonenMyyjä
9
Kaikki sujui täysin mutkattomasti. Asunto oli ollut jo pitkään toisella välittäjällä mutta Minna hoiti myynnin selkeästi ammattitaitoisesti ja nopeasti. Pienillä muutoksilla oli merkitystä. Suosittelen Minnaa muillekin välittäjäksi.
Anna OvaskaMyyjä
10
Esittely saatiin sovittua joustavasti ja nopealla aikataululla. Myös kaupanteon eri vaiheissa välittäjä oli yhteydessä ja hänet tavoitti aina tarvittaessa. Hän myös selvitteli pyytämiämme asioita.
9
Meillä oli kaksi välittäjää. Toinen oli Merike Kuvvas. Yhteistyö niiden välin toimii hyvin ja olemme tosi tyydyväiset, välittãjät oli aina apuna paikalla jos meillä oli kysyttävää.
10
välityspalkkio tuntui suurelta myyntisummaan nähden,,8000 e meni välityspalkkioon 3000 e....
6
Minna hoiti taas kerran hommat mallikkaasti :)
10
Kaikki sujui hyvin
8
Sujui kokonaisuutena hyvin!
9
Alusta asti yhteistyö toiminut hyvin. Asuntokauppa Karjalantiellä vielä kesken, samoin oman asunnon myynti Laurinniityntiellä. Äitini asunnon Minna Berglund hoiti nopeasti ja hyvin.
10
Minna oli iloinen, lämminhenkinen ja rento. Osasi asiansa. Pysytiin sovitussa aikataulussa. Jonkin verran oli ongelmia siinä, mitä kuului kauppaan ja mitä ei, mutta Minna selvitti asian kuitenkin suhteellisen hyvin.
8
Nopeasti ja lyheysti. mukavasti asiat toimivat
10
Kaikki sujui ongelmitta. Välittäjä oli mukava ja pirteä. Hän hoiti lupaamansa asiat ripeästi aikataulussa. Vastasi yhteydenottoihin nopeasti.
Marketta NiskanenOstaja
9
Minna on helposti lähestyttävä henkilö ja luotettava. Kokemusta ja tietynlaista rutiinia tulee tekemällä kyseisiä hommia, mutta mikäli Minna pitää nykyisen aitouden ja helppouden hommassansa tulee hänellä olemaan varsin hieno ura edessä näissä hommissa! Suosittelen varmasti Minnaa tutuille.
Miikka MäkeläMyyjä
9
Ihanan rento ja leppoisa, tuli hyvä fiilis, turvallinen. Aikataulut piti ja hommat sujui hienosti, todella tyytyväisiä olemme.
Heidi OjalaOstaja
10
Todella positiivinen kuva. Nopea yhteydenotto ja mukavan rentoa viestimistä. Asuntokauppa eteni ripeästi ja kohde sekä myyjä hyvin tuttu myyjälle. Saimme vinkkejä sopivan tarjouksen tekemiseen ja rehellisen tuntuisia vastauksia. Olemme tyytyväisiä palveluun ja lopputulemaan eli toteutuneisiin kauppoihin.
9
Kaikki meni sovitusti ja reippaassa aikataulussa. Joitain yksityiskohtia kohteesta piti selvittää erikseen, mutta ei mitään kaupan kannalta oleellista.
Janne Tapani RantanenOstaja
9
Hyvä vaikutelma kuin vastasi ensivaikutelma todellisuutta sekä sovitussa aikataulussa.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste