Tarjouskaupassa asunnon hinta määräytyy kysynnän mukaan. Kaupankäynti on kaikille osapuolille avointa. Ostajana sinun ei tarvitse pidätellä henkeäsi ja miettiä, tekikö joku toinen asunnosta juuri suuremman tarjouksen, sillä tehdyt tarjoukset ovat julkisesti kaikkien nähtävillä.

Myyjän kannalta suurin hyöty on, että lähtöhinta ja julkiset tarjoukset luovat tavallista enemmän kiinnostusta kohteen ympärille. Tarjouskaupassa ostajien kiinnostus määrittelee asunnon hinnan oikealle tasolle ja usein myyntiaika lyhenee merkittävästi perinteiseen kauppatapaan verrattuna.

Näin tarjouskauppa toimii

RE/MAX Tarjouskauppa: Myynti-ilmoitus
1. Asunnon myynti-ilmoitus ilmoittaa tarjouskaupan lähtöhinnan.

RE/MAX Tarjouskauppa: Ostotarjoukset
2. Ostajat voivat tehdä tarjouksia korottamalla hintaa. Tarjoukset esitetään myyjälle hänen kiinteistönvälittäjänsä kautta, joka toimii yhdyshenkilönä osapuolten välillä.

RE/MAX Tarjouskauppa: Tarjouskierrokset
3. Kun tarjousta korotetaan, kaikki tarjouksia tehneet ostajat saavat asiasta ilmoituksen sähköpostilla.

RE/MAX Tarjouskauppa: Tarjouksen hyväksyminen
4. Asunnon myyjä voi hyväksyä haluamansa tarjouksen kun se on ollut voimassa vähintään 44 tuntia. Myyjällä ei ole velvollisuutta hyväksyä korkeinta esitettyä tarjousta.

Tarjouskauppa

Mikäli haluat kuulla lisää RE/MAX Tarjouskaupan mahdollisuuksista, jätä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.Tietosuojaseloste

RE/MAX Eximas

Keskuskatu 2 A 6
04600 Mäntsälä
Puh. +358 19 688 3624
eximas@remax.fi