Timo Helenius

Timo HeleniusFinnishEnglish

Osakas, Myyntineuvottelija, KiAT

0400 490 424

timo.helenius@remax.fi

Olen toiminut Mäntsälässä palveluyrittäjänä yli 30 vuotta. Olen luotettava ja aikaansaava asuntovälittäjä Sinulle. Tavataan RE/MAX:lla.


Välittäjästä sanottua

Timo hoiti tehtävänsä ammattimaisesti. Aikataulu piti ja kaupat saatiin lukkoon nopeasti. Suosittelen!
10
Välittäjä tiesi kaiken oleellisen ja enemmänkin. Reipas toiminnan Mies!
Jaakko HärkönenOstaja
10
Välittäjä oli mukava ja heti alusta syntyi luottamus ja hän tiesi millaista taloa lähti välittämään ja arvioitu myyntiaikataulu piti hyvin!
10
kaikki meni ihan ok
10
Mukavaa asiointi ja helposti lähestyttävä välittäjä.
9
Kaikki sujui asianmukaisesti ja luotettavasti. Ei tarvinnut miettiä keplotteleeko välittäjä. Hyvä ja kiitollinen fiilis jäi :)
10
Kauppa onnistui hienosti, välittäjä hoiti kaikki asiantuntemuksella ja taidolla todella hyvin. Yleiskuva koko kaupasta oli täysi kymppi.
Timo HietamäkiMyyjä
10
Oli älyttömän helpot kaupat. Timo selvitti kaikki asiat, mitkä tuli eteen. Kiitos!
10
-asian tunteva aikataulussa pysyttiin. hyvä.
9
Kaikki sujui hyvin ja välittäjästä syntyi ammattitaitoinen ensivaikutelma joka säilyi. Ainostaan vakuutuksen siirtämisessä tiedon puutetta käytännön toimista: paritalon kiinteistövakuutus on naapurin nimissä, ja hänen on hoidettava omistajan muutos ostamaani puolikkaaseen. Välittäjä on ollut yhteydenpidossa aktiivinen ja asiallinen, yhteydenottoihin hän on vastannut erittäin nopeasti. Olen varsin tyytyväinen!
9
Hyvä ensivaikutelma ja luotettavan oloista toimintaa. Siksi valitsinkin toimiston/välittäjän. Kohde ei ollut helppo myytävä, ja siksi myyntaikaa jatkettiin kahteen kertaan. Kauppa syntyi 6 kk kuluttua.
9
Tuli ensi tapaamisesta vaikutelma, että välittäjään pystyy luottamaan. Järjesteli asiat ja ongelmat nopeasti ja mutkattomasti, yhteydenpito oli mielestäni todella hyvä. Harmi, että emme valinneet oman kohteemme myyjäksi...
Kimmo SaloOstaja
9
Ystävällinen ja antoi rauhassa aikaa miettiä asioita. Piti kokoajan ajantasalla tilanteesta ja vaikutti rehelliseltä
Tiina SaloOstaja
9
Erittäin positiivinen kokemus, ahkera ja osaava, sekä ystävällinen välittäjä. Kiitos Timo.
10
Molemmat välityksessä mukana olleet henkilöt antoivat positiivisen ja luotettavan kuvan. Ensivaikutelman kuva säilyi loppuun saakka. Aikataulussa pysyttiin sikäli kun se oli heistä kiinni. Ongelmia välillämme ei syntynyt. Kokonaiskuvaksemme jäi erittäin positiivinen ja ammattitaitoinen kuva. Timo oli yhteydessä ja näytöissä useimmiten, mutta myös Margit Ryynänen oli yhteydessä ja hoiti osaltaan muutamia näyttöjä. Timo hoiti myös loistavasti tilapäisen vuokra asunnon meille.
Ilmari Ala-KäkeläMyyjä
10
OLEMME TYYTYVÄISIÄ TOIMINTAAN SIKSI KÄYTÄMME TEITÄ AINA
Eija Irmeli TuukkanenMyyjä
10
Kaikki sujui ongelmitta ja sain sellaista palvelua, josta olin välityspalkkion muodossa valmis maksamaan. Minuun pidettiin aktiivisesti yhteyttä matkan varrella.
9
Asiat sujuivat mukavan jouheasti ja välittäjä kontaktoi tarpeeksi muttei liikaa.
10
Ei moitittavaa. Asiat meni niin kun piti
9
Hyvin meni...
9
Ei valittamista!
Katja KarsikasOstaja
9
Muutoin ihan hyvä ja mukava asiointi, mutta alkuun jäi hieman sellainen olo, ettei kaikkea asunnosta kerrota jollei älyä itse kysyä. Nyt myyjän tavanneena ja heidän kanssa juteltua, hieman "tiedoista" osoittautui välittäjän omaksi "tiedoksi", esim. takkaa ei kuulemma ollut käytetty aiemmin juurikaan kunnes myyjältä itseltään selvisi kaupanteon yhteydessä, että on käytetty lähes päivittäin.
8
Ensivaikutelma oli hyvä ja se toteutui myös jatkossa. " Aikataulussa" pysyminen ei ollu hänestä kiinni. Kaikki meni hyvin.
10
Olemme ERITTÄIN tyytyväisiä ja arvostamme kovasti Timon ammattitaitoa sekä paneutumista meidän asuntokauppohin. Voimme olla luottavaisin mielin ja odotella uuden kodin valmistumista.
Raija OjanperäOstaja
10
Asiallista toimintaa ,vastasi ensivaikutelmaa.
Patrik SöderströmMyyjä
10
Ensivaikutelma oli, että välittäjä on asioista perillä oleva, rehti ja luotettava. Kaikki sujui joustavasti ja asiallisesti. Sovitut asiat piti ja aikatauluja noudatettiin hyvin. Yhteydenpito oli helppoa ja ystävällistä. Kodistaan luopuvan tunteita kunnioitettiin ja myyntiä hoidettiin hienotunteisesti eteenpäin. Ensivaikutelma oli pitävä.
10
Täyden kympin suoritus kaikkinensa näytöistä myyntiin :) Suosittelen!
Päivi VilkmanMyyjä
10
Välittäjän kanssa sujui kaikki hyvin, vastasi nopeasti ja osaavaasti. Hoiti asiat nopeasti. Kauppojen jälkeenkin vielä auttoi hyvin asiat, joita tarvitsimme tietää.
9
Erittäin hyvä!
10
Välittäjän kanssa syntyi heti luotettava suhde; perusteli hyvin asunnosta saatavan hinnan. Välittäjän yhteydenpito oli kiitettävä, piti koko ajan ajantasalla. Kokonais-arvio asuntokaupasta todella hyvä. Suosittelemme myös muille Remaxia.
10
Kaikki meni todella hyvin heti ensimmäisen yksityisnäytön järjestämisestä kaupan tekoon asti. Timosta jäi alusta alkaen erittäin asiallisen ystävällinen, ammattitaitoinen, rehellinen ja avulias mielikuva - näitä kaikkea hän myös olikin. Timo on kohdallamme ensimmäinen välittäjä, jolle voimme ihan kokonaisuudessaan antaa täyden kympin ja ruusut. Terkut Timolle!
Tanja KauhanenOstaja
10
Kaikki hoidettu erinomaisesti !
10
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä piti erittäin hyvin yhteyttä ja aikataulut joustivat tarvittaessa.
9
väilittäjästä tuli hyvä ja ammattitaitoinen vaikutelma ja kaikki sujui suunnitelmien mukaan. aikataulut saimme sovittua sopiviksi ja ongelmia ei tullut vastaan.kokonaiskuva positiivinen
10
Ensivaikutelma oli todella positiivinen, yhteistyömme sujui hyvin aikataulut sai sovittua meille sopiviksi. kokemus oli positiivinen ei mitään negatiivista sanottavaa kaupasta
10
Olemme erittäin tyytyväisiä välittäjiin (tuija sirkiä ja Timo helenius)
Miika Tapani KrokbergMyyjä
10
Olimme tavanneet välittäjän jo vuoden alussa kun harkitsimme talomme myyntiä. Hyvän vaikutelman perusteella otimme häneen yhteyttä kun tuli aika miettiä uuden asunnon ostoa. Meidän osalta kaikki tapahtui nopeasti ja välittäjän kanssa sovitut tapaamiset sujuivat aikataulussa ja meidän ehdottomat tapaamisajat sopivat hänelle. Jäi hyvä kokonaiskuva.
10
Asioiden hoituminen on mennyt hyvin ja välittäjän toiminta on ollut asiallista ja hyvää. Asuntokauppa on vielä alkuvaiheessa ja voin antaa lisää palautetta kauppojen edettyä.
Timo SuominenOstaja
8
Ensivaikutelma hyvä,pysyttiin aikataulussa jopa nopeammassa,ongelmat hoitu hyvin ja asiantuntevasti,hyvin hoidettu,kiitos
Kari JylänkiOstaja
9
Sain hyvän kuvan heti tavatessa, eikä mielikuva muuttunut missään vaiheessa. Olen tyytyväinen kokonaisuudessaan hänen työpanokseen.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste