Tuija Sirkiä

Tuija SirkiäFinnish

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT

044 2807 505

tuija.sirkia@remax.fi

Olen iloinen ja reipas kiinteistönvälitysalan ammattilainen. Useiden vuosien kiinteistönvälitystyön lisäksi minulla on vankka kokemus muista kiinteistöalan töistä sekä asiakaspalvelutyöstä. Kaikki työ- ja elämänkokemukseni tukevatkin hienosti osaamistani kiinteistönvälittäjän moninaisissa työnkuvassa. Työni teen täydellä sydämellä ja asiakkaan parasta ajatellen. Asiakkailta olen ilokseni saanut paljon kiitosta ja positiivista palautetta hyvin hoidetusta työstä.

Käytännön ammattitaidon lisäksi minulla on Keskuskauppakamarin myöntämä pätevyys LKV, LVV sekä kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT.

Ole yhteydessä niin hoidetaan sinunkin asunnonvaihtosi tavalla jota on mukava muistella myöhemminkin.


Välittäjästä sanottua

Asioimme ensin ztoisen välittäjän kanssa, mutta kaupanteko tapahtuikin toisen välittäjän kanssa. Välittäjien kommunikointi ei sujunut kaikilta osin sujuvasti. Tiedonsiito ongelmaa.
Pertti SopanenMyyjä
9
Kiitos iloisesta, pirteästä asuntomyynnistä
Mervi PääkkönenMyyjä
9
Kaikki sujui erinomaisesti ja välittäjä oli erittäin mukava sekä aktiivinen, ahkera. Suuret kiitokset hänelle meiltä molemmilta. Rauni-Maaria K sekä Juha V
10
Kokonaisuus aivan loistava !
10
Aivan ihastuttava välittäjä. Huippu myyjä ja niin rempseä
Sanna SavonneMyyjä
10
Välittäjä hoiti työnsä hyvin. Oli huomaavainen ja ystävällinen. Hoiti kaikki sovitut asiat juuri niin kuin pitikin ja piti kiinni aikatauluista. Selvitteli puolestamme myös "ylimääräisiä" koulukuljetuksiin liittyviä asioita, mikä oli todella hieno juttu.
Elina LehtoOstaja
9
Sydämellinen henkilö. Pienet vastoinkäymiset voi aina korjata aidolla kohtaamisella, reilulla anteeksipyynnöllä ja ystävällisyydellä. Kiitos Tuijalle!
9
Ensivaikutelma oli, että välittäjä ei ollut perehtynyt kohteeseen riittävästi. Asioiden edetessä erittäin monien mutkien kautta kaupantekoon olin lopulta hyvin tyytyväinen välittäjän toimintaan. Otti kiitettävästi selvää asioista. Kiitoksena myös se, että välittäjä piti hyvin yhteyttä ja minut ajantasalla mutkikkaista tilanteista.
8
Prosessi meni loistavasti.Tiedoitti asioista ilman viiveitä ja oli aidosti kiinnostunut meidän "huolista".Hymyssä suin mentiin kaupoille.
10
Palvelu ammattitaitoista ja luottamus välittäjään tuli heti. Kysymyksiin hankittiin vastaukset nopeasti, jos ei ollut jo selvillä. Palvelu rentoa ja mukavaa. Hyvä maku kokonaisuutena.
Anna-Maija VirlanderOstaja
10
Ensimmäisessä näytössä välittäjä toimi mielestäni hienosti, ei ollut liian tyrkyttävä, mutta oli kiinnostunut. Myöhemmin asiat sujuivat todella ripeästi, johon olemme erittäin tyytyväisiä, kuten olemme kokonaisuutena koko tapahtumaan.
Laura KoljonenOstaja
9
Kaikki sujui todella hyvin ja joustavasti
Mikko Eerikki VahterMyyjä
10
Ystävällinen, ammattitaitoinen ja aikataulussa pysyttiin paremmin kuin hyvin. Kokonaiskuva erittäin hyvä.
10
Kaikki sujui esimerkillisesti, todella hyvää asiakaspalvelua.
10
Ilmoituksen kuvat olivat hyviä.
9
Välittäjä hoiti mielestäni kaikki asunnon etsintääni ja myöhemmin ostamiseen liittyvät asiat oikein sujuvasti ja nopeassa aikataulussa. Ensivaikutelma oli positiivinen joka vaan vahvistui asioinnin edetessä. Asuntokauppa sujui oikein hyvin ja nopeasti positiivisessa hengessä. Välittäjä piti hyvin yhteyttä tekstiviestein ja sähköpostilla. Voin suositella hänen palvelujaan myös muille.(::)---Kiitos---
9
Kaikkineen myyntitoimeksiannosta kauppoihin saakka täys kymppi.
10
Välittäjä asioi asiakaspalveluhenkisesti iloisella ja avoimella otteella, asiat hoituivat ripeästi. Kiitos mukavasta yhteistyöstä! :-)
10
Tuija on oikein iloinen ja positiivinen ihminen, jonka kanssa on mukava asioida.
Tommi Sakari KälkäjäOstaja
10
Palautetta antaessamme itse kaupan viimeistely eli papereiden allekirjoitus on kesken, mutta tähän mennessä ei Tuijasta voi muuta sanoa kuin että hän tekee työtään isolla sydämellä. Ensikontaktista lähtien homma toimi todella hienosti. Kauppa oli tehtävä nopeasti, koska kohteelle oli kysyntää. Tuijasta päätöksenteko ei jäänyt kiinni, vaikka kysyttävää oli ennen sitovaa tarjousta. Saimme uskomattoman nopealla tahdilla vastaukset ja selvityksen oli sitten ilta tai varhainen aamu, niin vastaus tuli. Lämmin kiitos noin upealle välittäjälle! Emme pysty huonoa sanottavaa edes keksimällä keksimään. ;)
10
Tuijan kanssa kaikki asiat hoituivat hyvin. Asioista otettiin selvää ja informoitiin hyvin.
10
Kaikki sujui hyvin. Ensivaikutelma oli mukava ja hyvä ja vaikutelma säilyi loppuun saakka. Myös sovituissa aikatauluissa pysyttiin. Ongelmia ei syntynyt ollenkaan yhteistyön aikana. Kokonaisuudessaan hienosti hoidettu asuntokauppa. Olen tyytyväinen REMAX:n toimintaan.
Ulla Anneli LaineOstaja
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste