There is nothing to show here!
Slider with alias aina-vahan-enemman not found.

Myymässä tai ostamassa asuntoa? Ei ole sattumaa, että RE/MAX myy eniten asuntoja maailmassa. Jotta juuri sinä saisit kaiken tarvitsemasi, ovat RE/MAX-kiinteistönvälittäjät valmiita tekemään sen puolesta ahkerammin töitä – aina vähän enemmän.

Tilaa ilmainen hinta-arvio

Teemme aina vähän enemmän ja paremmin. Arvioimme, palvelemme, kartoitamme, stailaamme, tarkastamme, markkinoimme, sometamme, hymyilemme ja myymme. Tavoitteemme on tehdä asunnon myymisestä ja ostamisesta sinulle mahdollisimman helppoa ja stressitöntä. Siksi olemme valmiita laittamaan itsemme likoon – aina vähän enemmän.

Miksi valita RE/MAX-välittäjä?

Välittäjämme eivät tee kompromisseja palvelun laadun suhteen​. Kokosimme tätä koskien helposti silmäiltävän videopäiväkirjan, joka näyttää kuinka paljon olemme valmiita panostamaan varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Laajin näkyvyys

Jokaisella välittäjillämme on käytössä kaikki tärkeimmät kanavat, jotka takaavat asunnollesi markkinoiden laajimman näkyvyyden. Niihin tarkasti kohdentamalla tavoitamme asunnostasi oikeasti kiinnostuneet ostajaehdokkaat.

kaupanteko

Välittäjämme vastaavat soittoihin ja sähköposteihin nopeasti ja pitävät sinut ajan tasalla myyntiprosessista. Lopputuloksena on turvallinen asuntokauppa ja paras mahdollinen hinta asunnostasi.

RE/MAX - luotettava ammattilainen palveluksessasi

Välittäjillämme on laajasti kiinteistönvälitysalan koulutusta, ja he ovat taitavia ja osaamistaan ylläpitäviä alan ammattilaisia, joiden tehtävänä on tehdä asuntosi myymisestä sinulle mahdollisimman helppoa. He tuntevat eri alueiden markkinat, kehityssuunnat ja hintatasot.

RE/MAX-välittäjäsi on vastuullinen paikallinen ammatti­lainen, jota ajaa intohimo yhdistää ihmiset ja asunnot. Yrittäjähenkinen ja osaava RE/MAX-välittäjä noudattaa poikkeuksetta hyvää välitystapaa.​

Lue lisää kiinteistön­välittäjistämme ›

Emme vain sano, me teemme!

Jokaisella välittäjällämme on käytössään koko ketjun tuki sekä kattava työkalupakki, joka takaa laadukkaat materiaalit ja parhaan mahdollisen tuloksen.

VAHVA AMMATTITAITO Meiltä löytyvät alan koulutetuimmat välittäjät, jotka ovat keskimäärin 12 vuoden kokemuksen kiinteistön­välityksestä omaavia ammattilaisia. Teemme asuntokaupat joka 30. sekunti. Lue lisää »
PAIKALLINEN TOIMINTA On suuri todennäköisyys, että asunnon ostaja tulee lähialueelta. Välittäjillämme on aina vahva paikallistuntemus ja tavoitamme potentiaaliset ostajat tehokkaalla, tarkasti kohdennetulla digimarkkinoinnilla sekä perinteisellä suorajakelulla myytävän asunnon naapurustossa. Lue lisää »
LAAJIN SOMENÄKYVYYS Löydämme sosiaalisessa mediassa sekä aktiiviset että passiiviset asunnon etsijät. Kanavamme tavoittavat tutkitusti yhtä monta silmä­paria kuin Etuovi ja Oikotie yhteensä. Lue lisää »
MAAILMANLAAJUINEN NÄKYVYYS Brändimme on kansainvälisesti tunnettu ja kotimaan laajimman markkinoinnin lisäksi tarjoamme näkyvyyden jopa 100 eri maahan. Lue lisää »
HUOLELLINEN VALMISTELU Huolehdimme, että asuntosi erottuu edukseen heti alusta alkaen. Laadukas valokuvaus, ilmakuvaus, 3D-virtuaali­esittelyt, videointi, stailaus sekä virtuaali­stailaus ovat meille arkipäivää. Lue lisää »
MYYNTIVOIMA Meillä on asiakas­rekistereissämme tuhansia valmiita ostaja­ehdokkaita asunnollesi ja kotiasi myyvät nimikoidun vastuu­välittäjän lisäksi sadat muutkin välittäjämme Suomessa, täysin ilman aluerajoja. Lue lisää »

Asiakaspalautetta välittäjistämme

Välittäjä perehtyi hyvin myytävään asuntoon ja taloyhtiön asioihin. Kaikki meni yli odotusten ja tarjousneuvottelut alkoivat jo ensi­esittelystä. Ei ongelmia lainkaan, ennätysnopea kauppa ja tavoitehinta saatiin asunnosta.

Kaikki sujui tosi hyvin. Välittäjä oli ammatti­taitoinen, avulias ja mukava. Hoiti asiat sovitusti. Kaupasta jäi hyvä mieli. Jos ostan tai vuokraan tulevaisuudessa asuntoja, niin käytän varmasti samaa välittäjää.

RE/MAX

Varaa tästä aika ilmaiseen arviokäyntiin

Jätäthän vielä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin kerromme, kuinka RE/MAX auttaa myös sinua saamaan asunnostasi parhaan markkinahinnan.