Kaunkorventie 351, Hollola

Mökki tai huvila, 45 m², tupa, mh, kph/wc, eteinen, varasto, puucee

Velaton hinta
35 000 €
Pinta-ala
45 m²
Huoneet
tupa, mh, kph/wc, eteinen, varasto, puucee
Tämä viehättävä vapaa-ajan asunto Hämeenkosken Kaunkorvessa, tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden omistaa palan suomalaista maalaisidylliä.

Talossa kohtaavat modernit mukavuudet ja perinteinen hirsitalon tunnelma. Taloa on remontoitu perinteitä kunnioittaen, mutta uudelle omistajalle jää vielä runsaasti tehtävää saattaa talo oman makunsa mukaiseksi. Tupaan on mahdollista tehdä keittiö (viemäri valmiina pihanpuoleisella seinällä ja vesi on jo tuotu kylpyhuoneen ovelle tuvan puolelle. Seinissä valmiina seinäpaperi, joka on kiinnitetty itsetehdyllä liisterillä ja odottaa vain tapetteja tai maalia. Sähköt on vedetty vaatehuoneeseen asti uutena. Vuonna 1880 alkuperäisesti rakennettu hirsirunkoinen mökki on kokenut vuosien varrella useita päivityksiä ja laajennuksia, jotka tuovat esiin sen alkuperäisen luonteen samalla kun tarjoavat nykyaikaisen vapaa-ajan vieton mukavuudet. Mökin sydän, perinteinen tupa leivinuuneineen ja puuliesineen, kutsuu tuntemaan talon rauhallisesta tunnelmasta. Makuuhuoneessa voit nauttia takkatulen loimusta nukkumaan mennessäsi. Lisäksi moderni kylpyhuone tuvan vieressä, tuo helppoutta talviajan lomailuun. Kiinteistöllä sijaitseva perinteinen pihasauna tarjoaa perisuomalaisen saunakokemuksen, ja kaksikerroksinen hirsiaitta tarjoaa lisätilaa säilytykseen tai vierasmajoitukseen. Mökin yhteydessä oleva reilu varastotila antaa monipuolisen mahdollisuuden tilalle toimia kesäkeittiönä/askartelutilana/varastona.

Tämä kiinteistö sijaitsee maaseudulla, jossa luonnon rauha ja kauneus ovat aina läsnä. Lähikauppa ja uimarannat ovat vain lyhyen ajomatkan päässä, mikä helpottaa lomalaisen ajankäyttöä.

Vaikka mökki on heti asuttavassa kunnossa, se tarjoaa myös mahdollisuuden viimeistellä pintaremontti omien toiveiden mukaisesti. Tämä on erinomainen tilaisuus sinulle, joka arvostat perinteistä suomalaista perinnerakentamista terveellisin materiaalein. Tartu tilaisuuteen luoda omannäköisesi lomaparatiisi Hämeenkosken sydämessä!

Minna Berglund LKV p.045 2654538
minna.berglund@remax.fi

Seuraava esittely

Seuraavaa esittelyä ei ole tiedossa, varaa yksityisesittely

Tämän kohteen välittäjä:

Minna Berglund

Minna Berglund

045 265 4538
minna.berglund@remax.fi
Tutustu välittäjään »

RE/MAX Eximas | Eximas Oy LKV

Kiinteistön tiedot

Perustiedot
Kohdenumero:80356293
Sijainti:Kaunkorpi, Hollola
Kaunkorventie 351, 16800 Hollola
Tyyppi:Mökki tai huvila
Vapautuminen:Heti
Pinta-ala:45 m²
Kokonaispinta-ala:60 m²
Lisätietoja pinta-alasta:Asuinpäärakennus on pinta-alaltaan n. 60 m² (tupakeittiö + makuuhuone + eteinen + wc + varasto) Pinta-ala on täysin arviolta laitettu.
Huoneet:tupa, mh, kph/wc, eteinen, varasto, puucee
Kerros:1 / 1
Yleiskunto:Tyydyttävä
Rakennusvuosi:1880
Käyttöönottovuosi:1880
Hinnat ja kustannukset
Myyntihinta:35 000 €
Velaton hinta:35 000 €
Kiinteistövero:302.9 € / vuosi
Vesimaksu:
Muut kustannukset:Sähkö ( kuivanapitolämmitys ja pesuhuoneen lattialämmitys) talvella: kulutuslasku LahtiEnergia 1.1.-31.3. 78€ + max 70-95€/kk (max 430kWh/kk v2014). Jäteastian tyhjennys n. 9€/kerta v2022 (tauolla v2023).
Kohteen kuvaus
Keittiö
Kuvaus:Varsinaista keittiötä ei vielä ole. Väliaikainen yhden keittolevyn ja pienen jääkaapin keittonurkkaus välieteisessä.
Varusteet:Jääkaappi
Lattia:Lauta
Seinät:Tapetti
Pesutilat
Varusteet:WC-istuin, suihku, kylpyamme, pesukone, lattialämmitys, pesuallas ja lämminvesivaraaja
Lattia:Laatta
Seinät:Kaakeli
WC
Kodinhoitohuone
Sauna
Kuvaus:Perinteinen pihasauna. Kiuas uusittu 04/2021.
Oleskelutilat
Kuvaus:Perinteinen tupa, jossa leivinuuni ja puuliesi. Yhdelle seinälle tehty varaus keittiökaapistolle ja vesipisteelle. Seiniin ja kattoon asennettu hirren päälle puukuituinen huokolevy (ulkoseinät paperointi + 2 x 12mm levy ja päällystetty makulatuuripaperilla, kattoon ja sisäseiniin 1 x 12 mm).
Lattia:Lauta
Makuutilat
Kuvaus:Makuuhuoneessa iso takka. Seinät puolipaneelilla ja tapetilla. Lattia lautaa.
Lattia:Lauta
Seinät:Puolipaneeli ja tapetti
Muut tilat
Kuvaus:Talon yhteydessä todella reilut varastotilat, joita voi käyttää kesäkeittiönä, askartelutilana tms. Varastotilojen yhteydessä perinteinen puucee.
Materiaalit, varusteet ja lämmitys
Rakennusmateriaali:Puu ja hirsi, Viimeisimmän, nyt kesken olevan remontin yhteydessä on mm. seiniin ja kattoon asennettu hirren päälle puukuituinen huokolevy (ulkoseinät paperointi + 2 x 12mm levy ja päällystetty makulatuuripaperilla, kattoon ja sisäseiniin 1 x 12 mm), ulkovessaan myös huokolevy, ei paperoitu. Kylpyhuone on nykyaikainen laattaa ja kaakelia ja vesieristetty.
Kattotyyppi:Harjakatto
Kate:Pelti
Lämmitysjärjestelmä:Sähkö ja puu
Energiatodistus:Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Tontti ja kaavoitus
Tontin omistus:Oma
Kaavoitus:Yleiskaava
Näytä tarkemmat tiedot »

Asunnon kuvat

Ota yhteyttä
Ole hyvä ja anna nimesi.
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste

x