Lue Eximasin tarina!!

 Eximas – Pirteästi Erilainen

Joskus on hyvä katsoa mennyttä tämänpäivän silmälasein. Monelle paikkakuntalaiselle palvelumme on tuttua, mutta tarinamme ei välttämättä ole. Eximas Oy LKV syntyi kolmen kokeneen kiinteistönvälittäjän halusta tarjota asunnon ostajille ja myyjille parempaa asunnonvälityspalvelua Mäntsälässä ja Uudellamaalla. Kolmikko oli niittänyt mainetta huippumyyjinä. Nyt haluttiin jotain erilaista, Pirteästi Erilaista.

Oli asioita, jotka voisi tehdä paremmin. Ajattelimme, että kiinteistönvälitysalalla haluttiin useimmiten päästä helpolla. Entisen työpaikan pitkissä pankkipalavereissa istuttaessa, sitä alkoi kummasti miettiä voisiko kiinteistönvälitystyössä keskittyä pelkästään asiakkaan asunnonvaihtokokemuksen laadun maksimoimiseen. Tietenkin rahoitus on tärkeä osa asiakkaan asuntokaupassa ja nykyisinkin teemme läheistä yhteistyötä pankkien kanssa palvellaksemme asiakkaitamme hyvin. Nykyisin meillä on suorat rahoituskanavat ja asiakas saa halutessaan lainatarjouksen useimmiten parissa päivässä.

Eximas perustettiin kesällä 2010. Edessä oli suuri tuntematon. Kaikki tarkoitti kuitenkin vapautta päättää itse. Se oli hieno tunne. Eximas nimenä tarkoittaa latinaksi aktiivista tekemistä. Halusimme silloin ja haluamme edelleen tarjota ajankohtaisempaa, kokonaisvaltaisempaa, innostuneempaa, koskettavampaa, vaikuttavampaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.

Asuntokauppaa tehtiin jo tuona kesänä ja toimistoa pidettiin kollegan autotallissa, ennen kuin saimme keskustan toimistotilat. Asiakkaiden allekirjoituksia papereihin otettiin välillä huoltamon kahvilan pöydässä. Puitteet olivat aluksi puutteelliset, mutta suunta oli oikea ja sydän toivoa täynnä. Kohtasimme ihmiset samalla tavalla kuin kohtaamme nykyäänkin. Elokuussa sitten vietettiin toimistomme avajaisia. Tämä oli konkreettisena asiana merkittävä virstanpylväs. Saimme remontin valmiiksi aivan viime hetkellä. Hoidettavia asioita oli ollut paljon. Oli tosi kuuma, aurinkoinen hellepäivä ja se alkoi kääntyä iltaan. Tunsimme ylpeyttä ja kiitollisuutta, pitkälti oli kyse saavuttamisesta. Joku soitti ja halusi tilata kuumailmapallolennon, hän kun luuli että lennot ovat toimialaamme. Mäntsälässä ei vielä silloin tiedetty, että RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju. Nyt tiedämme paremmin, että meidän kuumailmapallo-merkki on yksi maailman tunnetuimpia logoja. Markkinointimme oli kuitenkin jo tuolloin hauskaa ja omaperäistä, heti avajaisviikolla ihmiset tulivat joukolla käymään toimistolla ja he halusivat tehdä yhteistyötä kanssamme. Siitä tuli mahtava fiilis. Se oli ennen kaikkea varmuutta siitä, että työ jatkuu ja että nyt se vasta todenteolla alkaakin.

Vuosien mittaan olimme mukana monenlaisissa tapahtumissa ja tempauksissa. Esimerkikisi paikallisseurojen junnujen jalkapalloturnauksissa, olipa joukossa ruohonleikkureiden MM-kisat Haarajoella. Sponsoroimme alusta asti myös paikallisia rallilupauksia. 2-vuotissynttäreillämme toimiston edustalla soitti bändi. Tarjosimme välillä hernekeittoa, milloin kalasoppaa tai hodareita. Välillä arvoimme kuumailmapallolentoja, skootterin tai annoimme asiakkaalle lahjaksi Pariisin matkan. Useana vuonna oli myös piparkakkutalokilpailu, johon ihmiset panoksellaan innokkaasti osallistuivat ja jonka tuotolla tuettiin vähävaraisten joulua. Eräänä syksynä toimistollamme esiintyi Mäntsälän tangolegenda Kalle Jussila. Myös uudistuotantoa sivuava sanaristikko saavutti suuren suosion, ristikkoja palautettiin monta sataa kappaletta. Nykyäänkään emme ole unohtaneet yleisötapahtumia. Marraskuussa 2018 järjestimme todelliset Halloween-bileet lapsiperheille. Heinäkuussa 2019 pidimme mahtavat grillibileet K2-kattoterassilla Lataamossa, kokkimme Masa ”Masterchef” Vatanen grillasi grilliherkkuja ja paikalle tulikin paljon porukkaa nauttimaan maisemista ja purtavasta.

Eximasiin tuli myyjiä, välittäjiä jotka halusivat oppia uutta ja olivat valmiit laittamaan itsensä likoon asiakkaiden palvelemiseksi joka päivä. Nykyisen huippujengimme, myyntitiimimme tekemisen meininki ja rautainen yhteishenki eivät varmasti ole jääneet huomaamatta. Lisäksi meillä jokainen välittäjä on myös yrittäjähenkinen, mikä tekee toiminnasta erityisen ihmisläheistä ja hedelmällistä. Tästä hyötyvät ennen kaikkea asiakkaat. Eximas on oikeastaan perhe, johon myös asiakkaat kuuluvat. Myimme alusta asti myös uudistuotantoa ja edelleen teemme samojen pitkäaikaisten rakentaja-asiakkaidemme kanssa yhteistyötä, vaikka mukaan on tullut iloksemme myös uusia toimijoita. Eximasin perustamisen aikaisia lehtijuttuja paikallislehdistä silmäillessä huomaa, että silloin tavoitteeksi oli asetettu noin kolmannes paikallisesta asuntomarkkinasta. Voimme ylpeydellä todeta, että olimme asiakkaidemme kanssa reilusti ylittäneet kaikki asetetut tavoitteet. Saimme tunnustuksena Todistetusti Tyytyväisimmät Asiakkaat 2016 -sertifikaatin. Saimme Kauppalehden Menestyjä- ja Kasvaja 2018 -sertifikaatit. Iso kiitos kuuluu kaikille asiakkaillemme. Ponnistelemme jatkuvasti ylittääksemme asiakkaidemme odotukset. Vuoden 2018 keväällä muutimme täysin uusin toimitiloihin Mäntsälän näkyvimmälle paikalle, kun Asunto Oy Mäntsälän K2 valmistui. Myöhemmin Janne jatkoi yrittäjänä uudistuneen huippujengin, Eximas-perheen kanssa yksin.

Myyntitulokset ovat hyviä. Ymmärrämme, että kiinteistönvälityksessä asiakkaiden luottamus on kaiken toiminnan lähtökohta. Joskus matka voi tuntua pitkältä kulkea. Usein myös palaamme asiakkaidemme kanssa asiaan muutaman tai useamman vuoden päästä, kun oman kodin myynti on jälleen ajankohtaista. Aina meille voi soittaa tai tulla käymään toimistolla, vaikka juuri sillä hetkellä asunnon myynti tai osto ei olisikaan ajankohtaista. Saamamme asiakaspalaute on ollut korkeatasoista. Keräämme palautetta järjestelmällisesti ja se on myös kaiken toimintamme kehittämisen lähtökohta. Saimme REMAX-ketjun Paras Asiakastyytyväisyys Toimisto 2018 -sertifikaatin. Saimme myös Asiakastiedon Suomen Vahvimmat Platina tunnuksen vuonna 2021 ja se on ollut käytössä siitä asti tähän päivään. Lähtökohtana meillä on aina  myös jatkuva uuden oppiminen. Kouluttaudumme jatkuvasti varmistaaksemme asiakkaillemme parhaan osaamisen. Asuntokaupan suuri murros, digitalisaatio on vahvasti mukana kaikessa asiakaspalvelun ja toiminnan kehittämisessä.

Mikä sitten erottaa meidät lopullisesti muista kiinteistönvälittäjistä? Monikin asia. Mutta tärkeimpänä on, että me myymme yhdessä. Strategiaamme kirjattu tunnuslause on: Yhdessä Enemmän. Yhteensä kahdeksan välittäjäämme myy kaikkia kohteita ja se on tuonut valtavasti tehokkuutta myyntiin sekä lyhentänyt myyntiaikoja merkittävästi. Olemme rehellisiä kertoessamme markkinatilanteesta ja asunnon hintaa asetettaessa. Usein myymme asiakkaan nykyisen asunnon mistäpäin pääkaupunkiseutua, Uusimaata tai muuta lähiseutua tahansa ja pystymme näin takaamaan asiakkaallemme parhaan asunnonvaihtokokemuksen. Teemme myös paljon yhteistyötä muiden toimistojen kanssa.

Asiakkaat käyttävät entistä enemmän aikaansa selaillessaan Facebookia, Instagramia ja esimerkiksi TikTokia. Olemme menossa mukana. Kohteet valokuvaa oma ammattikuvaajamme. Uusia juttuja on mm. digiputki, asuntokuvien virtuaalinen stailaus, ilmakuvat ja -videot myös iltavalaistuksessa, kohdevideot, virtuaaliset asuntoesittelyt ja Somebooster. Käytämme toki ahkerasti myös perinteisiä markkinointikanavia kuten lehti-ilmoituksia ja jakolappuja. Välitystyö on kuitenkin aina välittämistä. Perustaltaan se on ihmiseltä ihmiselle tapahtuvaa rehellistä ja aitoa vuorovaikutusta. Haluamme olla nyt ja jatkossa kaikkien asiakkaiden luottamuksen arvoisia. Ota yhteyttä tai tule käymään toimistolla kahvilla. Tulemme myös käymään ilmaisella arviokäynnillä kotonasi ja teemme Sinulle Kodinmyyntisuunnitelman. Kiitos kaikille vanhoille ja uusille asiakkaillemme!

Eximas – Yhdessä Enemmän

Välittävin terveisin

Janne, Timo, Ari, Minna, Ranya, Arja, Outi ja Tea

#remax #eximas #family #huipputiimi #huippujengi #ainavähänenemmän #kiinteistönvälitys #rakkaudestalajiin #elämäsiasuntokaupat