Parasta palvelua jokaiselle asiakkaallemme

RE/MAXin maailmanlaajuinen johtoasema kiinteistönvälitysalalla on luonnollista seurausta jokaisen asiakkaamme ensiluokkaisesta palvelemisesta jo 45 vuoden ajan. Maailmanlaajuisen taustatuen ja laajan näkyvyytemme ansiosta pystymme tarjoamaan paitsi parasta palvelua, myös tehokkainta markkinointia. Tämä näkyy paitsi myymiemme asuntojen määrässä, myös erityisesti asiakastyytyväisyydessämme. RE/MAXin avulla kaikki voittavat, erityisesti asiakkaamme!

Myymme asunnon joka 30. sekunti 95% asiakkaistamme suosittelisi meitä ystävilleen Kokeneet välittäjät – yli 12 vuoden kokemus välittäjinä Laajin markkinointinäkyvyys myytäville asunnoille Nopeimmat myyntiajat

Saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan

Asunnon myyjää kiinnostaa luonnollisesti ensisijaisesti hinta, jonka hän saa asunnostaan. Miljoonien myytyjen kohteiden ja niistä kerätyn datan perusteella RE/MAX-välittäjämme tuntevat markkinat erittäin tarkasti myös alueellisella tasolla. Tiedämme siis asuntosi hintatason ja kysynnän tarkemmin kuin kukaan muu, osaamme perustella pyyntihinnan ostajalle ja takaamme, että saat asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.

RE/MAX välittää

RE/MAX on Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälitysketju ja ainoa yksityinen, ei pankkiomisteinen kiinteistönvälitysketju Kiinteistönvälitysalan keskusliitossa. Saamme palkkiomme vain ja ainoastaan toteutuneeseen myyntiin johtaneesta asiakaspalvelusta, emme pankki- tai vakuutuspalveluiden tai muiden palveluiden tarjoamisesta. Siksi keskitymme siihen mikä parhaiten osaamme – auttamaan asiakkaitamme asunnon myynnissä.

Laajin näkyvyys kaikissa kanavissa

90% asunnon ostoa harkitsevista aloittaa hakuprosessin internetistä. Johtavan asemamme ansiosta RE/MAXilla on markkinoiden laajin näkyvyys kaikissa kanavissa, myös verkossa. Tarkasti kohdennetulla markkinoinnilla tavoitamme asunnostasi aidosti kiinnostuneet ostajaehdokkaat, jotka ovat motivoituneita maksamaan asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan.

Tee ilmainen hinta-arvio asunnollesi

Jätäthän vielä yhteystietosi oheisella lomakkeella, niin kerromme, kuinka RE/MAX auttaa myös sinua saamaan asunnostasi parhaan markkinahinnan.

RE/MAX